Ahoy dogshow

Zaterdag 28 augustus was het zover…. De dogshow in Ahoy.
Bij aankomst was het al hartstikke druk! Honderden honden op weg naar de ingang. Sommige zaten in kennels andere liepen aan de lijn. We zijn nog even een stukje gaan wandelen en toen Bonnie aankwam met Nissa en Bamske zijn ook wij op weg naar de ingang gegaan.

Ik heb mijn ogen uitgekeken! Zoveel verschillende rassen bij elkaar is super leuk om te zien. Maar ook zoveel standjes en ringen. De show was verdeeld over 4 grote hallen!

Er waren 4 spetsen in totaal aangemeld. Een volwassen teef, een volwassen reu en Nissa en Dude. Wij waren al vrij snel aan de beurt. Ik had eigenlijk echt geen idee wat de bedoeling was. Gelukkig hielp de keurmeester ons op weg. Het rondje lopen ging goed. Het recht op en neer lopen iets minder en moest opnieuw. Op de tafel was hij erg braaf. Het staan was wat lastiger. Dude had vast door dat ik het ook spannend vond. Hij wilde zo graag iets goeds voor me doen dat hij braaf gingen zitten en af ging maar niet wilde blijven staan. Ik moest hem steeds opnieuw neer zetten. Dit was wel jammer want we hadden het goed geoefend.

Uiteindelijk hebben we een ZG (zeer goed) gehad maar wel met een mooie lijst. Als we het nou nog eens gaan doen dan moeten we eerst maar wat ringtraining volgen……

Ook Nissa had een hele mooie lijst. Zij was ook goed beoordeeld met uiteindelijk een ZG. Hieronder staan nog een aantal fotootjes.

Bonnie bedankt voor alle hulp en gezelligheid! Volgende keer gaan we voor uitmuntend……..

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *