Puppycursus

Gister is Dude voor het eerst bij de puppycursus geweest. Ze hebben hier een grote ren waar de puppen dan even met elkaar mogen spelen. Dude vond daar helemaal niks aan! Hij heeft zich alleen maar achter Dennis verschuilt. Soms ging hij even ruiken maar rende dan gauw weer terug. Het is maar goed dat de cursus begonnen is. Misschien kunnen we dit nog een beetje verhelpen.

Eenmaal uit de ren had die kleine weer een grote mond. Hij deed het wel keurig. Hij had netjes aandacht voor Dennis en de kleine commando’s gingen erg goed. Eerst werd er gekeken hoe goed de hond naar zijn naam luistert. Dude vindt zijn naam geweldig en is zo blij als je tegen hem praat dus dat was geen probleem. Vervolgens moest je de aandacht bij jou zien te houden. Ook dat deed hij erg netjes. Al met al ging het best goed zo voor een eerste keer!

Rebel in de buurt houden was niet echt een optie. Dan heeft hij alleen maar oog voor haar. Zelf ben ik ook stilletjes langs de kant gaan staan. Hij wil ons het liefst allemaal in de buurt hebben.

You may also like...

1 Response

  1. Hiiii
    Wat hebben jullie de website leuk gemaakt!!! Kunnen we heerlijk genieten van Rebel en Dude.
    Nou ben heel benieuwd naar het eindresultaat ziet er nu al super uit!!
    Groetjes Tanja.
    En een lik van Tula en Pelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *